Mmmm, One Direction

Heisann!

 

Ville bare si at klokken er ti over halv fire på natta... Frida ligger over til meg og det er så fint! <3 VI har sett på såå mange fine bilder av Zayn Malik! Derfor jeg ikke sover, men Frida sover som en stein. Han er så syykt kjekk! Samme er alle de i One Direction<3 De slår Justin Bieber lett. ingen er mer sexy, finere eller kjekkere enn de! INGEN. Så mens vi har sett på disse fantastiske bildene, har vi forestilt oss hvordan det er å møte de... Herreguuuud, de i etasjen over må sikkert tro at vi blir voldttatt eller noe! Me jeg kunne ikke brydd meg mindre, for når man ser på så kjekke gutter kan man ikke la være å hyle sånn! 

Så her er vårt perfekte møte med One Direction:

Vi har kanskje vunnet en litt stor premie som noe media kommer for å dekke. Så for at vi kunne ha deltatt i denne konkurransen må vi ha skrevet om personlige ting på søknaden. Og vi skrev jo selfølgelig at vi ELSKET 1D. Så Dagbladet eller VG kommer for å spørre oss om hva vi tenker i forhold til dette at vi har vunnet osv osv... Så sier de at de fant ut at vi elsket 1D også ville de gjøre noe ekstra for oss. Så sier de: "Vi tenkte kanskje dere hadde lyst til å møte de å henge med de litt kanskje?". "OMG, er de HER?!?!", spørr vi da. "Ja, det er de!!". 

Så kommer de inn, stilige som alltid. Smiler og kommer bort for å hilse på oss. Så husker vi sikkert ikke mer, for da har vi besvimt. Jeg garanterer deg! Så våkner vi av ett kyss eller to av Zayn eller Harry<3 Ja takk, begge deler! men så begynner de å snakke og tulle og bare være seg selv. Vår engelsk blir garantert satt på prøve, men det er såå verdt det! Vi får billetter, autograf, hilsener, bilder av og med de og sikkert mange klemmer! Kanskje ett kyss på kinnet? Hihihihi :) 

OMG, det hadde vært det perfekte møtet! Men nå er jeg så sinnsykt trøøøøtt så nå må jeg avslutte :) 

Men hade bra,blogges♥ Mia

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3FHMH

<3FHMH

18, Trondheim

Vi er to jenter på 14år som blogger om alt og ingenting. Vi er som søstre og snakker sammen om alt , og på bloggen deler vi ting me dere søte lesere <3

Kategorier

Arkiv

hits